Мъж, обвинен в изнасилване, водене на приятелка в стаята й в общежитието в университета в продължение на дни, докато тя избяга

...
19-годишен мъж е обвинен, че е държал приятелката си в
Коментари Харесай

19-годишен мъж е обвинен, че е държал приятелката си в плен в стаята й в общежитието в университет в Минесота, докато е изнасилвал, биеше я и я караше с вода в продължение на дни, докато тя избяга.

Киану Лабат беше арестуван в неделя в университета "Св. Катрин", изцяло женско училище в Сейнт Пол. Той е обвинен в пет престъпления: три за престъпно сексуално поведение, едно за домашно нападение чрез удушаване и едно за заплахи за насилие.

Офисът на обществения защитник, представляващ Лабат, отказа да коментира случая.< /p>

Според наказателна жалба, подадена тази седмица, получена от KSTB, Labatte е пристигнал в кампуса миналия четвъртък, за да посети приятелката си от два месеца. Тя не е посочена в жалбата.

След като намери текстове, снимки и съдържание в социалните медии, които го „вбесиха“, Лабат грабна телефона й и го държеше далеч от нея в продължение на дни, се казва в жалбата. Тя беше удушена, заплашвана с нож, принудена да лежи във вана, докато Лабат покриваше лицето й с кърпа и я изливаше с вода, и сексуално насилвана в стаята й в общежитието от четвъртък до събота, добавя изданието.

Жертвата се „чувства ужасена до такава степен, че просто ще лежи до Лабат и няма да помръдне от страх от това, което той ще й направи“, се казва в жалбата, според KSTB.

В неделя сутринта , тя го убеди да я остави да си тръгне, за да вземе храна от кафенето. Тогава тя отишла в службата по сигурността на университета и им казала, че е малтретирана. Те уведомиха полицията и полицията забеляза черни, сини и червени петна по врата й, се казва в жалбата.

Полицията намери Лабат в стаята на общежитието, се казва в жалбата, и го арестува по вероятна причина за домашно нападение и сексуално посегателство.

Към сряда следобед Лабат все още беше в ареста.

В изявление за CBS News университетът Св. Катрин, че политиката на училището е да не се коментира което би засегнало поверителността на ученика или потенциално би го травматизирало повторно.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР