19-годишен египетски гражданин, който е със статут на постоянно пребиващ

...
19-годишен египетски гражданин, който е със статут на постоянно пребиващ
Коментари Харесай

19-годишен египтянин е арестуван за вчерашната катастрофа с жертва на Тракия

19-годишен египетски жител, който е със статут на непрекъснато пребиващ у нас, е упрекнат, че при ръководство на автомобил " Тойота " е нарушил разпоредбите за придвижване и е предизвикал по несъобразителност гибелта на сирийски жител. Жертвата е на 27 година, оповестиха от Пловдивската окръжна прокуратура.

--> през вчерашния ден. Египтянинът карал от Харманли към София, като в колата си возел 9 сирийци без документи за идентичност.

В региона на 133-и км младият лидер изгубил ръководство над автомобила. Той се завъртял на пътното платно и се блъснал в движещия се зад него " Опел ", ръководен също от сирийски жител, след което настъпил удар и в мантинелата сред двете ленти за насрещно придвижване.

На място умрял сириец, пасажер в колата на египтянина. Пострадали са още трима сирийски жители от същия автомобил, двама от които са настанени в болница. След определяне на положението им ще се реши и уточни правната подготовка на закононарушението. Няма ранени от Опела.

Египтянинът е арестуван за 72 часа. Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в което е упрекнат, е от 2 до 6 години отнемане от независимост.

Отделени са материали за ново досъдебно произвеждане за трафик на хора.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР