19-годишен е обвиняем за причиняване на пожара, при който изгоря

...
19-годишен е обвиняем за причиняване на пожара, при който изгоря
Коментари Харесай

19-годишен запалил пожара, от който изгоря офисът на ДПС в Борино

19-годишен е обвинен за причиняване на пожара, при който изгоря и офисът на Движение за права и свободи в Борино, съобщи кореспондентът на .
Окръжната прокуратура на Смолян притегли като обвинен 19-годишния Алпер Д. за това, че запалил здания и движимости със забележителна стойност, като е имало заплаха пожарът да се разпростре и върху други парцели.
До момента е открито, че на 24 април 2018 година, към 01:30 часа, в село Борино, обл. Смолян, обвиненият Алпер Д. е запалил стопанска сграда – плевня на две равнища, с два гаража на първото равнище и дървена структура, две дървени постройки, с намиращите с в нея борови дърва и автомобилни гуми, офис постройка с железни структури, с намиращото се в нея имущество и лек автомобил, марка „ Тойота “, оповестиха от Апелативна прокуратура - Пловдив.
Установено е още, че обвиненият взел решението да възпламени част от имуществото след приложимост на алкохол. Днес, 3 май 2018 година, по искане на Окръжна прокуратура-Смолян, съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения Алпер Д.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР