19-годишен е бил отвлечен от трима бургазлии. Той е бил

...
19-годишен е бил отвлечен от трима бургазлии. Той е бил
Коментари Харесай

Отвлякоха 19-годишен с БМВ по време на стрелба в Бургас

19-годишен е бил похитен от трима бургазлии. Той е бил принуден да влезе в БМВ и откаран в двора на университет " Проф. доктор Асен Златаров “. Мутренската история се разиграва на 3 декември към 19 часа.

Ден по-късно младежът е подал сигнал в Първо Районно ръководство – Бургас. Той е съобщил, че  около денонощен магазин, ситуиран на ул. " Св. св. Кирил и Методий “ е принуден да се качи в лек автомобил БМВ, който го откарал до двора на университета. След голям брой закани и закани, както и след изстрел с револвер в земята, младежът е заставен да легне на земята и да изчака отдръпването на причинителите.

В резултат на бързите полицейски дейности е открита самоличността на трима. Те са от Бургас  и са на възраст от 26 до 28 години.

От ОДМВР – Бургас оповестиха, че зад отвличането стоят неуредени междуличностни взаимоотношения сред 19-годишния бургазлия и един от причинителите. Проведени са голям брой процесуално-следствени дейности, открити са очевидци и всички лица, съпричастни към действието.

Автомобилът, с който се придвижвали причинителите, е конфискуван. Иззет е и газовият револвер, с който е създаден изстрел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР