188 състезатели от 45 държави ще участват на световното юношеско

...
188 състезатели от 45 държави ще участват на световното юношеско
Коментари Харесай

188 състезатели от 45 държави ще участват на Световното по фигурно пързаляне в София

188 състезатели от 45 страни ще вземат участие на международното юношеско състезание по фигурно пързаляне, което ще се организира от 7 до 11 март в " Арена Армеец " в София. Това заяви в ефира на Евроспорт България президентът на БФКънки Татяна Йорданова. Тренировките стартират от 5 март в Зимния замък и " Арена Армеец ".

Четирима състезатели ще показват България. При девойките ще започва Александра Фейгин, при юношите Александър Златков, а при танцовите двойки Яна Божилова и Калоян Георгиев. 15-годишната Фейгин дебютира на международно юношеско състезание през предходната година, когато приключи на 25-о място.

Танцовата двойка Божилова и Георгиев ще започват на състезание на планетата за трети път, а в досегашните си две участия имат две 31-и места. Александър Златков ще дебютира на шампионата в София.

С цени от 3 до 30 лв. са билетите за Световното юношеско състезание по фигурно пързаляне. Дневният билет коства 5 лв. за възрастни, 3 лв. за студенти, а децата до 12 години ще влизат гратис. ВИП билетът е с цена от 10 лв. дневно и 30 лв. за целия шампионат.

Цената на билет за възрастни за всичките пет дни на шампионата е 15 лв., а за студенти - 10 лв.. За галаспектакъла билетите костват надлежно 10 лв., 5 лв. и 20 лв. ВИП.

Билетите към този момент са в продажба онлайн на eventim.bg и в партньорската мрежа на Eventim в цяла България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР