188 068 случая на инфекция с новия тип коронавирус са

...
188 068 случая на инфекция с новия тип коронавирус са
Коментари Харесай

В Испания 5 252 нови случая на коронавирус за ден

188 068 случая на зараза с новия вид ковид са регистрирани в Испания от разпространяването на инфекцията в страната. Това заяви шефът на Центъра за съгласуваност и изключителни обстановки към Министерството на здравеопазването Фернандо Симон.
Според него са регистрирани „ 5 252 нови случая “. В четвъртък управлението на страната регистрира 182 816 инфектирани. Симон изясни увеличението на броя на случаите с обстоятелството, че управляващите са почнали да употребяват серологичния способ на проучване, с цел да открият ковид. В същото време представителят на Министерството на здравеопазването към момента не е дал нови данни за броя на смъртните случаи за ден. В четвъртък организацията осведоми за 19 130 жертви на пандемията.
Днес управляващите издадоха декрет, съгласно който районите би трябвало да осведомят централното държавно управление за всички смъртни случаи от ковид, без значение къде е записана гибелта.
Първият случай на ковид в Испания е открит на 31 януари, броят на инфектираните хора стартира внезапно да нараства след експлоадирането в Италия.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 17 април
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР