1800 лева ще бъдат преведени за подпомагане на децата на

...
1800 лева ще бъдат преведени за подпомагане на децата на
Коментари Харесай

С благотворителност изпращат 2022 година служителите на ОДМВР – Кюстендил

1800 лв. ще бъдат преведени за подкрепяне на децата на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи

Благотворителният базар бе проведен в ОДМВР, а сувенирите, сладкарските произведения и питките бяха направени от екипа на ЦДГ „ Слънце “, децата и техните родители. Само за ден чиновниците, работещи в Кюстендилска област, и чиновници на РДПБЗН събраха сумата 1800 лв., която ще бъде импортирана по сметката за подкрепяне на децата на починали чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи по време на осъществяване на служебните им отговорности.Преди седмица чиновници на РДГП- Кюстендил, събраха 1400 лв. за идеята. Сувенирите и за тях бяха направени от ЦДГ „ Слънце “

Директорът на ОДМВР – Кюстендил, ст. комисар Георги Ванев благодари на сътрудниците си за съпричастността им към идеята, изпрати и благодарствено писмо до директорката на ЦДГ „ Слънце “ Маргарита Цекина, в което се споделя:

Уважаема госпожо Цекина,

Искрено Ви благодаря за съпричастността, за отдадеността и ангажираността, за красивите коледно- новогодишни сувенири и вкусните и неповторими сладкарски творби, направени от екипа ви, децата и техните родители, които предложихте за благотворителния базар. Събраните средства внесохме по набирателната сметка за подкрепяне на децата на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи по време на работа.

Благодаря за добротворството Ви и умеенето да вършиме положително, да вършиме положителни децата, а те да имат потребност да вършат положително!

Бъдете здрави, посрещнете по- добра Нова година и положителните ви каузи да пребъдат!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР