180 000 лева са придобили престъпниците при телефонни измами в

...
180 000 лева са придобили престъпниците при телефонни измами в
Коментари Харесай

Не е истина! 180 000 лева дали на ало измамници наивни пловдивчани само за месец!

180 000 лв. са придобили нарушителите при телефонни измами в Пловдив от началото на месец септември до днешна дата. Това заяви на брифинг през вчерашния ден шефът на ОДВМР-Пловдив старши комисар Атанас Илков, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Осъществените измами в града от този момент са 21, като жертвите са най-вече възрастни хора, които са елементарно податливи. " Наред с всички превантивни ограничения на полицията, за жалост тези хора не престават да бъдат мамени по най-бруталния метод ", сподели старши комисар Илков.
" След концентрацията на телефонни измами в Пловдив от началото на септември полицията предприе редица издирвателни мероприятия, в следствие от които беше открита група лица, причинители на тези измами, т. н. " въртачи ", уточни Илков и добави, че са били на територията на Румъния, като трима от тях са били арестувани на влизане в България. 

В Пловдив са арестувани още трима души - " мулета " и водачът им. Двете лица са към този момент в ареста, с непрекъснати ограничения за неотклонение. Шофьорът е освободен под парична гаранция. Именно при провеждането на тези интервенции полицията се натъква на данни, че техен чиновник е по отношение на " мулетата " и това е Стоян Павлов, шеф на бранш " Охранителна полиция " в 3-то Районно ръководство на МВР-Пловдив. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР