18 октомври е премиерната дата на Завръщане, продуценти на лентата

...
18 октомври е премиерната дата на Завръщане, продуценти на лентата
Коментари Харесай

Това е саундтракът на новия филм на Ники Илиев

 18 октомври е премиерната дата на " Завръщане ", продуценти на лентата са Ники Илиев и Башар Рахал и с присъединяване още на Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Орлин Павлов, самият Рахал и даже и Стефан Данаилов, а Пловдив.... Пловдив е в основната роля. 

Целият сюжет се развива в града под тепетата. Лентата споделя за група другари, които се разделят като деца и 25 години по-късно се завръщат, с цел да оказват помощ на единия собствен приятел да резервира къщата си, която е монумент на културата. Ники Илиев и Рахал пък бяха безапелационни:

" Пловдив не е просто доста хубав, той е уникален! 

Двамата благодариха особено на Общината и фондация " Пловдив 2019 " за изключителната помощ при фотосите на " Завръщане ", а екипът, работил по кино лентата, го дефинира като превъзходен.

Преди броени минути излезе и основната ария на " Завръщане ". Изпълнява се от най-хубавия другар на Ники Илиев - Орлин Павлов,който ще извършва и една от главнитероли, и звездата от " X Factor " Михаела Филева. Автор на текста и аранжимента е Влади Ампов - Графа.

Във видеото са употребявани фрагменти от самия филм, който напълно е сниман в Пловдив. Показани са красиви фрагменти от Гребната база и Капана. Песента е радостна и неангажираща, само че сигурно ще бъде незапомняща се  за феновете на по-сериозна музика. 

Може би множеството кинолюбители ще подминат " Завръщане ", поради предубеждението си към филмите на Ники Илиев. Все отново обаче пловдивчани би трябвало да му извърнат изключително внимание, без значение съмнителните му качества като създател. Не се случва всяка година игрален филм да бъде сниман напълно в Пловдив.


Това е саундтракът на новия филм на Ники Илиев, който е сниман в Пловдив
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР