18 младежи от социални домове в страната започват безплатно обучение

...
18 младежи от социални домове в страната започват безплатно обучение
Коментари Харесай

Италиански фестивал на прическата в Пловдив

18 младежи от обществени домове в страната стартират гратис образование по фризьорство. Инициативата започва през днешния ден в Пловдив, с откриването на 27-ия италиански фестивал на прическата и хубостта. Благотворителната идея е част от акцията на президента Румен Радев „ Подкрепи една фантазия “.


Завършилите образованието ще получат удостоверение за професионална подготовка и ще им бъде обезпечена процедура във фризьорски салони.
Мария Костилакова, управител в козметична компания: Фризьорската специалност е една от дребното, която не изморява. Когато сме красиви, ние сме щастливи. Ние работим в най-хубавия бранш. Божана, участник в акцията: Има неща, които мога да науча, които могат да ме интересуват отсега нататък. От дребна ме влече, харесва ми, оправям се и по този начин.  Какви ще са пролетните трендове в грима, прическите и облеклото? Какви ще са пролетните трендове в грима, прическите и облеклото?
Закачливо, цветно, женствено - това ще са трендовете в грима, прическите и облеклата през пролет 2018.

Съпругата на президента Десислава Радева се срещна с младежи от обществените домове. По думите ѝ акцията „ Подкрепи една фантазия “ ще продължи да оказва помощ на още деца.
Десислава Радева, брачна половинка на президента на Република България: Ние от предходната година я започнахме по този начин, с цел да може да еволюира във времето. Няма смисъл да организираме единствено един абитуриентски бал, нали. По-добре да ги научим да ловят риба, в сравнение с да им даваме рибата на децата.
Дефилета и състезания за най-хубави прически са част от италианския фестивал в Пловдив, който ще продължи до неделя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР