18-милиметров Energizer идва с вградена батерия 18 000 мАч Energizer

...
18-милиметров Energizer идва с вградена батерия 18 000 мАч Energizer
Коментари Харесай

Има и такова постижение: Най-дебел смартфон!

18-милиметров Energizer идва с вградена батерия 18 000 мАч

Energizer PowerMax P18K Pro евентуално е най-дебелият Android смарт телефон (източник: Mat Smith/Engadget)

Когато множеството производители на смарт телефони се надпреварват да предложат още по-тънки и по-елегантни устройства, една компания може да се похвали с тъкмо противоположното достижение – нейният смарт телефон евентуално е най-дебелият на пазара!

Умният телефон Energizer PowerMax P18K Pro, който направи своя дебют на Световния мобилен конгрес (MWC 2019) в Барселона, безспорно претендира за званието най-дебел Android смарт телефон. Погледнат в профил, неговият корпус е колкото три айфона.

Energizer PowerMax P18K Pro може да работи цяла седмица с едно зареждане (източник: Mat Smith/Engadget)

„ Дебелакът “ е разработка на европейската компания Avenir Telecom. Но акцентът в това устройство, несъмнено, не е върху дебелината, а в нещо напълно друго и много потребно за потребителите. Това е вградената батерия с потенциал 18 000 мАч – в действителност, колкото огромна външна батерия, само че вградена в смарт телефона, вследствие на което той е бухнал съществено.

Производителят дава обещание една седмица самостоятелна работа на смарт телефона, без ограничавания в потреблението. Това е положително достижение за консуматори, които непрекъснато са вперили взор в своите мобилни устройства и не чак толкоз за тези, които употребяват смарт телефона единствено когато се постанова.

Energizer PowerMax P18K Pro е пълен 18 мм, до момента в който iPhone X не надвишава 7,7 мм (източник: Mat Smith/Engadget)

И въпреки всичко, Energizer PowerMax P18K Pro е пълен 18 мм, до момента в който iPhone X не надвишава 7,7 мм – това значи, че Energizer е три пъти по-дебел от устройството на Apple. Вероятно на пазара има и други модели с сходни габарити, даже по-дебели, само че те са от категорията на подсилените смарт телефони, със отбрани против разнообразни въздействия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР