18 месеца лишаване от свобода условно с три години изпитателен

...
18 месеца лишаване от свобода условно с три години изпитателен
Коментари Харесай

18 месеца условно за Бай Симо, свил пищова от Лаута

18 месеца отнемане от независимост условно с три години изпитателен период. Това е окончателната присъда, която произнесе пловдивската Темида за Бай Симо, който взе и укри револвера на самоубиуца Данаил Божилов от Лаута. Решението на съда бе прочетено преди минути. То е дефинитивно и не предстои на митинг.

Още преди началото на съвещанието бай Симо беше уверен, че делото против него ще завърши през днешния ден. Той и юристът му Пламен Бонев са разговаряли с прокуратурата и се надяваха на съглашение за условно наказване.

" Аз не съм нарушител ", безапелационен бе 74-годишният дъртак, който прекара 3 месеца под домакински арест. Той удостовери тезата си, че е взел револвера, с цел да не го намерят наркоманите в парк Лаута. Освен това той се е надявал това да му помогне да си получи неизплатени заплати от компания Омега-Т, които се равняват на над 14 хиляди лв..

" Надявах се всичко да завърши през днешния ден и да мога да разходя кучето си. 3 месеца си седнал съм у дома, към този момент забравих да вървя. От стрес отново пропуших цигари, а бях спрял за 8 години ", описа някогашният граничар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР