18-месечно момиче е убито при стрелба в дом във Флорида, съобщи полицията

...
18-месечно малко дете е мъртво след стрелба в дом в
Коментари Харесай

18-месечно малко дете е мъртво след стрелба в дом в Палм Коуст, Флорида, съобщи полицията.

Сигналът за стрелбата е подаден в полицията в 23:45 часа. местно време в събота, 3 септември. Офисът на шерифа на окръг Флаглър туитна, че е имало „неистово обаждане“, съобщаващо, че бебе е било застреляно у дома на Ранууд Лейн в Палм Коуст.

Когато депутатите пристигнаха на място, те намериха момичето с огнестрелна рана в главата. Депутатите са предприели животоспасяващи мерки, но детето е обявено за починало при пристигането си в AdventHealth Palm Coast, местна болница, каза шерифът на окръг Флаглер Рик Стали на пресконференция в понеделник следобед.

според записите.

В изявлението, публикувано в неделя, шерифът каза, че смъртта на детето „може да е случайна“. Стали не потвърди дали все още се смята, че случаят е такъв в понеделник и каза, че допълнителна информация ще бъде налична, след като съдебният лекар приключи разследването си. По-късно на пресконференцията Стали каза, че детето „не е докосвало огнестрелното оръжие“ и я нарече „невинна жертва в този случай“.

Шерифът описа оръжието, използвано при стрелбата, като американски тактически многокалибрен нападателен пистолет. В хода на разследването полицията е открила и наркотици в дома, включително 420 грама марихуана и 11 грама бял прах, който може да е кокаин или хероин, каза Стали.

Стали каза, че полицията е посетила къщата два пъти тази година, веднъж за доклад за откраднато превозно средство и веднъж за разследване на 911.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР