18-месечно бебе е със счупени две крачета, след като 19-годишна

...
18-месечно бебе е със счупени две крачета, след като 19-годишна
Коментари Харесай

18-месечно бебе е с фрактури на двете крачета, след като 19-годишна удари кола на Тракия

18-месечно бебе е със счупени две крачета, откакто 19-годишна шофьорка провокира злополука на автомагистрала " Тракия ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.

Сигналът за случая, който е станал в региона на 85-ия километър, е получен през вчерашния ден следобед.

По първични данни е имало конфликт сред няколко леки коли в региона на 85-ти километър в платното по посока за Бургас. На мястото били изпратени екипи на пътната полиция, пожарната и незабавна помощ. Пристигайки на място униформените открили, че 19-годишна жена от Сливница се е блъснала с " Шкода " -та си в задната част на различен автомобил от същата марка, само че ръководен от 33-годишен столичанин.

В резултат на удара е потърпевшо возещо се на задна седалка дете на лидера, което е на година и половина. Момченцето е пътувало в детско столче и е превозено в МБАЛ - Пазарджик с фрактури на двата крайници. Пробите за приложимост на алкохол и на двамата водачи са негативни.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група при районно управление (на МВР) - Пазарджик, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР