18-месечно бебе беше убито от руската армия в украинския град

...
18-месечно бебе беше убито от руската армия в украинския град
Коментари Харесай

Руската армия уби бебе на 18 месеца

18-месечно бебе беше убито от съветската войска в украинския град Мариупол. Бяха снимани ужасяващи фрагменти по какъв начин майката на момчето колабира, когато докторите ѝ споделят, че то е умряло.

„ Защо? Защо? Защо?”, повтаря през сълзи майката на бебето, което е било уцелено в главата от шрапнел при една от неспирните офанзиви на съветската орда против цивилното население. Русия нахлу в Украйна на 24 февруари и продължава всеки ден да избива невъоръжени дами и деца.

Във видеото се вижда по какъв начин майката Марина и бащата Фьодор влизат в болничното заведение, носейки бебето, което към този момент е било в безсъзнание. За страдание докторите не съумяват да спасят живота му. Те са му сложили кислородна маска и със сърдечен масаж са пробвали да го спасят, само че без триумф. Това е следващото военно закононарушение на съветската войска в Украйна.

Руската войска разгласи, че ще разреши евакуацията на цивилни от Мариупол, само че наруши прекратяването на огъня и продължи да стреля по цивилни жители. Огромен брой цивилни, измежду които и доста деца, бяха убити от съветските въоръжени сили за близо две седмици война в Украйна.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР