18 лунен ден от 19:21 часа на 25 октомври до

...
18 лунен ден от 19:21 часа на 25 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 26 октомври 2018 година

18 лунен ден от 19:21 часа на 25 октомври до 19:57 часа на 26 октомври

Това е ден, в който всеки получава вътрешната си независимост, натрупва, изпитва насладата на битието, среща идеалната обич. Този ден е доста успешен за подписване на бракове – този съюз ще бъде дълъг, в никакъв случай няма да угасне любовта. Този ден е удобен за брачен връзки.

Този ден е желателно да се организира като ден на контактите, веселието, разкрепостяването, ден на речите, песните, груповите практики. Препоръчва се да пиете студено изсъхнало вино – като знак на познанието на вечността и екстаза, връзката с придвижването и насладата. Но имайте поради въпреки всичко: денят носи доста неконтролирани сили, които могат да ви отведат не където би трябвало.

Приятните, хармонични сънища приказват за сполучлива реализация на набелязаните проекти. Ако сънят е противен, значи – краткотрайно сте лишени от възприятието за естетика.

Деня ще бъде още веднъж деен, ще можете да покажете своята самодейност и интензивност.

Действайте, само че постепенно и гладко, а не импулсивно и внезапно.

Денят ще бъде един ден изпълнен с доста динамична, волева сила. Ще се стремите да получите всичко на момента, само че не трябва. Внимавайте в договарянията, с диалозите, които водите, и какви решения ще вземете, преосмисляйте ги деликатно.

Можете да предприемете всевъзможни пътувания, договаряния, диалози, да си извършите проектите, да се занимаете с разнообразни типове документи, с тяхното оформяне най-много на следващия ден!

През този прелестен ден ще получите своите резултати напълно скоро. Затова ви поучавам, в случай че можете, възползвайте се от този чудноват ден и не го изпускайте!

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина, би трябвало да сме деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Да не се прaвят интервенции на хранопровода. Добро време за зачатие.

Сънищата могат да ви покажат какво ви пречи да живеете и да ви подскаже по какъв начин да се избавите от болест.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР