18 кутии, съдържащи 135 ампули тестостерон, откриха митническите служители на

...
18 кутии, съдържащи 135 ампули тестостерон, откриха митническите служители на
Коментари Харесай

Откриха 135 ампули тестостерон под седалка на микробус на МП Лесово

18 кутии, съдържащи 135 ампули тестостерон, откриха митническите чиновници на Митнически пункт Лесово под седалка на микробус с немска регистрация. Превозното средство пристигнало на Министерство на правосъдието Лесово от Турция на 20.08.2018 година към 23 часа вечерта, оповестиха от Агенция „ Митници ”.

 © Министерство на вътрешните работи
Шофьорът, който пътувал със сателит, декларирал пред митническите чиновници, че няма нищо за обявление. При последвалата митническа инспекция на транспортното средство и багажа на пасажерите, митническите чиновници откриват под дясната седалка до лидера на микробуса, в мукавен кашон с сложени от горната страна персонални движимости, 13 кутии, съдържащи по 10 ампули по 1ml инжекционен разтвор с надписи „ Testosterone Enanthate 250 " и 5 кутии, съдържащи по 1 брой ампули по 10 ml с надписи „ Testosterone Enanthate-Medivia ".

Контрабандните общо 135 ампули тестостерон във фабрични опаковки са конфискувани. Шофьорът на автомобила - немски жител, е показал в писмените си пояснения, че ампулите са негови и ги е закупил в Турция за собствен другар в Германия. Срещу нарушителя е формиран акт за нарушаване на наредбите на Закона за митниците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР