18-годишното момче, което пострада много сериозно при тежката катастрофа в

...
18-годишното момче, което пострада много сериозно при тежката катастрофа в
Коментари Харесай

18-годишното момче, което пострада при тежката катастрофа в центъра на Пловдив, е в мозъчна смърт

18-годишното момче, което пострада доста съществено при тежката злополука в сряда среднощ в центъра на Пловдив, е изпаднал в мозъчна, оповестиха от болница „ Свети Георги “ в Пловдив, където младежът беше настанен след случая. Момчето беше признато в Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване в лечебното заведение с мозъчен оток.

Тежката злополука стана на кръстовището на бул. „ Цар Борис III Обединител “ с ул. „ Граф Игнатов “. Изпадналото в мозъчна смъртмомче е пътувало в лекия автомобил, каран от различен 18-годишен юноша с двуседмичен стаж зад кормилото, който не стопира на знак стоп и вследствие на това се сблъсква с друга кола. След зверския удар младият водач бе настанен в „ Клиниката по неврохирургия “ към здравното заведение с фрактура на черепа, а пътуващият с него връстник -в сериозно положение с заплаха за живота.

При тежката злополука пострада и 17-годишно момиче, пътуващо във втората кола. Заедно с нея във автомобиласа били още двама младежи - на 22 и 23 години. На тримата е оказана здравна помощ.

Пробите за приложимост на алкохол и опиати на двамата водачи на колите са били негативни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР