18-годишно момиче загина в Полша, след като инструктурът й я

...
18-годишно момиче загина в Полша, след като инструктурът й я
Коментари Харесай

18-годишна загина, премазана от влак, по време на шофьорския си изпит

18-годишно момиче почина в Полша, откакто инструктурът й я заряза секунди преди трен да премаже колата, в която са се возили. Тя била зад кормилото на Suzuki Baleno за своя шофьорски изпит. Камера е снимала случая.

Трагедията се разиграва в град Заскала в южната част на Полша.

Кандидат-шофьорката Ангелика пресича жп-прелез, само че в този миг моторът на инструкторския автомобил загасва. Тя се пробва да започва още веднъж, само че не съумява. В този миг инструкторът излиза от колата, а секунда по-късно влакът я връхлита. Случката е снимана от камера и има доста очевидци. Те оповестяват, че момичето е било към момента живо след случая, а инструкторът е стоял в профил и не е направил нищо.

Притекли се на помощ очевидци споделят, че са поискали от него да даде аптечката от колата, с цел да окажат първа помощ на Ангелика, само че той не я е намерил.

От следствието излиза наяве, че машинистът на влака е алармирал от надалеч за приближаването си, което повдига въпроса за какво инструкторът не е направил нещо, с цел да спре прекосяването на прелеза или да помогне по-късно на изпитваното за правоуправление момиче.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР