18-годишно момиче потроши имущество в село Сухаче, а на следващия

...
18-годишно момиче потроши имущество в село Сухаче, а на следващия
Коментари Харесай

Екшън в Плевенско: Дрогирано момиче без книжка открадна кола и помете паркирани коли

18-годишно момиче потроши имущество в село Сухаче , а на идващия ден катастрофира с откраднат автомобил в Червен бряг, оповестиха от полицията.

На 10 юни, към 23.20 часа е получен сигнал от 59-годишна жителка на селото. Потърпевшата е декларирала, че са счупени стъкла на прозорец на къщата ѝ.

На мястото е изпратен полицейски екип. На улицата наоколо до посочения адрес, е арестувана 18-годишна от великотърновското село Страхилово. След развледване е открито, че с керамични тухли, намиращи се в двора на парцела, тя е счупила прозорец на задна врата на колата, а след това е унищожила двоен стъклопакет на входна врата.

Размерът на нанесени материални вреди е в развой на определяне. Извършен е оглед на мястото на престъплението и по случая е стартирано следствие. На 11 юни е получен сигнал за настъпил пътен случай в Червен бряг на кръстовището на улиците „ Отец Паисий “ и " П.Р.  Славейков ".

От осъществения оглед е открито, че 18-годишната жителка на село Страхилово, с открадната кола е блъснала три паркирани автомобила . Младата шофьорка е лишила автомобила минути преди злополуката от улица " Яне Сандански " в града.

По колите са нанесени обилни материални вреди. От осъществената инспекция е изяснено, че тя няма шофьорска брошура. След проба е станало ясно, че тя е била под въздействоеито на  канабис.

Издаден е ваучър за здравно проучване. Момичето е отказала кръвна проба и е арестувана за период до 24 часа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР