18-годишно момиче от Добрич бе намерено полумъртво, пребито и дрогирано

...
18-годишно момиче от Добрич бе намерено полумъртво, пребито и дрогирано
Коментари Харесай

Дилър отвлече 18-годишно момиче от Добрич, откриха я в покъртително състояние, изродът се гаврил с нея брутално

18-годишно момиче от Добрич бе открито полумъртво, пребито и дрогирано в апартамент на ул. „ Александър Стамболийски”, оповестява „ Монитор”. Информацията бе доказана и от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Никола Панчев.

Оказва се, че момичето е отвлечено от близо месец и е оповестено за общодържавно търсене от майка си. Похитителят й е 32-годишният Мирослав Д., който е дилър. Момичето било намерено напълно инцидентно. На 24 юли, към 14 часа, Мирослав е спрян в Добрич за инспекция от служители на реда. Те намерили у него 15,2 грама канабис. Последвал обиск в жилището му, където, с изключение на електронни везни и 0,5 грама амфетамин, униформените разкрили в безпомощно положение 18-годишната.

Полицаите незабавно откарали момичето в Спешното поделение. „ Детето бе доведено от служители на реда. 21 години съм доктор, такова нещо не съм виждал”, призна доктор Бисер Ботев, зам.-директор на болничното заведение в Добрич.

Момичето било цялото в синини, било всекидневно пребивано, в продължение на цялостен месец. Цветът на кожата й бил сивопепеляв. Хемоглобинът й е 35, при 120 норма. Не говорела, единствено отваряла и затваряла очи. Ако искаш да я докоснеш, незабавно подскачала от боязън.

„ Нямам думи, с които да опиша нещастието. Детето е в потрес, унищожено, измършавяло. Имаме подозрение, че похитителят й е давал три типа опиати. Момичето е от рядка кръвна група – АВ негативна, по тази причина поискахме помощ от Кръвния център във Варна, откъдето ни доставиха 2 сака кръв. Детето е преместено от Спешното във второ вътрешно поделение, в този момент към този момент е в реанимацията, където за нея се поставят непрекъснати грижи, под управлението на доктор Груев, началника на отделението”, сподели доктор Ботев.

Състоянието на момичето стартира да се стабилизира, само че възстановителният интервал ще трае дълго, добави той. Похитителят на момичето е арестуван, посочи старши комисар Никола Панчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР