18-годишно момиче и млад мъж са убити край София, има

...
18-годишно момиче и млад мъж са убити край София, има
Коментари Харесай

Мъж от Лозен: Двойният убиец уби и братовчедка ми преди година и половина

18-годишно момиче и млад мъж са убити край София, има арестуван.

В село Лозен сега още се събират хора, съобщи БТВ.

Мъж влезе в ефира на БТВ и съобщи, че въпросният човек е умъртвил братовчедка му.

" Моята братовчедка същият я умъртви. Има досъдебно произвеждане. Година и половина не се прави нищо. Ако бяха създали нещо прокуратура и съд щяхме да предотвратим тези две убийства ", сподели Станислав Сираков.

Той твърди, че има признания.

От прокуратурата не са удостоверили това.

Хората упорстват за по-бързо и заслужено дело. Обстановката за в този момент е спокойна.

Двете жертви са открити на две разнообразни места в региона. В Айтос по случая тази заран е арестуван 34-годишен мъж. Той към този момент е докаран в София.

Не е осъждан, само че има административна санкция за междинна телесна щета по хулигански подбуди.

Заподозреният за двойното ликвидиране е разследван за гибелта на друга жена предходната година

Той не е бил осъждан, а следствието към момента не е завършило Протестиращият Станислав Сираков твърди пред bTV, че за предходното дело има признания. " Моята братовчедка същият я умъртви.

Има признания в съда. година и половина се води досъдебно производства ", добави той.

Той се е познавал с двете жертви, има данни, че е бил в близки връзки с момичето. До сегашния миг са осъществени оглед на местопрестъпление, претършуване и изземване, освидетелстване на разположение, разпитани са очевидци. Иззето е огнестрелно оръжие, за което се допуска, че с него са осъществени убийствата. 

Има арестуван мъж, намерено е и огнестрелно оръжие Следва арест в региона на Айтос. Задържаният е 34-годишният Чавдар Бояджиев. В Лозен, откъдето са и обвиненият, и жертвите, през днешния ден са в потрес. „ Изненада ме, мощно бях сюрпризиран и обезпокоен. Съжалявам, съболезнования “, съобщи кметът на селото Георги Младенов. bTV научи, че закононарушението стартира с убийството на 18-годишното момиче.

Тя и арестуваният са имали интимни връзки. В нощта на закононарушението са се скарали за пари и се е стигнало до съдбовния изстрел. След това Чавдар Бояджиев се среща с втората жертва, на който е дължал 10 000 лв..

По наша информация той е признал пред другия мъж за първото ликвидиране и е изискал още пари, с цел да избяга. Стига се до спор и до вторият съдбовен изстрел.  Двойното ликвидиране край София:

Задържан е обвинен мъж, конфискувано е оръжие Една от жертвите е момиче на 18 години Общ прочут описа пред bTV за връзките сред тримата. „ Били са дружно, какъв е претекстът, каква е повода - нямам никаква визия. Предишният ден бяхме аз, Иво, Чавдар и тримата през целия ден дружно без никакви проблеми, без спорове “, съобщи Димитър Неделчев. Мъжът споделя още, че убитият не е бил проблематична персона и не е бил в близки връзки с убитото момиче.

В момента на мястото на закононарушението се прави оглед “Може би един от най-най-добрите хора. Нито е конфликтна персона.

Иво може би се е виждал един, най-вече два пъти с Яна, дружно като са тримата. Той не поддържа безусловно никакъв контакт, дори Иво си има другарка ”, описа Неделчев. По наша информация оръжието на закононарушението е законно притежаван револвер на непосредствен на арестувания. 

Организира се спокойно бдение в памет на убитите край София По-рано през днешния ден бе разкрито двойно ликвидиране, осъществено на две разнообразни местоположения в Лозен Самият той работи като охранител, а преди време е разследван за гибелта на някогашната си другарка.

От прокуратурата споделиха, че на следващия ден арестуваният ще бъде арестуван за 72 часа, а по-късно ще му бъде поискана и непрекъсната мярка " задържане под стража ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР