18-годишно момиче е в болница в Стара Загора след като

...
18-годишно момиче е в болница в Стара Загора след като
Коментари Харесай

Стотици разрези с макетен нож, счупен нос и нула номер – лека телесна повреда

18-годишно момиче е в болница в Стара Загора откакто е било подложена на жестока и кървава кавга от страна на своя другар.

То е обезобразено с макетно ножче, като има сечения по ръцете, краката и гърдите. Направени й са и 400 шева. Носът й е строшен, а косата й е била подстригана с машинка. По главата й също има белези от садизма.

За жестокостта споделя в собствен репортаж Нова телевизия. Близките на момичето - майка и другарка - желаят да запазят анонимност, като отхвърлят да застанат с лицето си пред камерите. Неизвестно остава и името на мъжа или момчето, направило бруталната експанзия. Аргумент на околните на момичето беше, че се знае кой е той в Стара Загора и че не е от положителни среди. Конкретика обаче още веднъж не бе посочена.

Според майката на девойки претекстът за жестокостта е ревнивост, въпреки и щерка й да е била във връзка няколко месеца - към четири месеца. Преди случилото се не е имало индикации за принуждение, не е имало и закани. Момичето сега е в потрес и прочувствено срината.

Извършителят е бил арестуван за 72 часа, само че Окръжният съд е трансформирал постановлението и мъжът е пуснат под парична гаранция.

Първоначалното обвиняване е било за причиняване на " междинна телесна щета ", след което обаче то е смекчено на лека телесна щета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР