18-годишно момче от старозагорското село Кирилово е загинало при днешния

...
18-годишно момче от старозагорското село Кирилово е загинало при днешния
Коментари Харесай

Момче от старозагорското село Кирилово е загиналият в аквапарка в Приморско

18-годишно момче от старозагорското село Кирилово е починало при днешния тежък случай в аквапарк „ Аква Планет “ в Приморско, оповестиха от полицията.

Негов връстник от Стара Загора е потърпевш леко. Тийнейджърът е бил на отмора с компания в морския град. Загиналият се е спускал по водна пързалка вид „ Цунами “ дружно с другото момче.

Единият се е спуснал по атракциона с краката напред, а другият с главата. Двамата са се сблъскали в улея на водната пързалка. Инцидентът е станал към 15:09 часа.

Момчетата са откарани с кола за спешна помощ в УМБАЛ – Бургас, само че макар напъните на медиците, едното е умряло от пострадванията си.

Второто момче е прегледано, само че е отказало да остане под наблюдаване в здравното заведение. От аквапарка са конфискувани видеокамерите за наблюдаване. Разпитват се и очевидци на случая.

Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Приморско.

Ето и цялостна инфотмация на полицията до този миг:

" На 8 август към 15.09 ч. в Районно ръководство – Приморско е получено известие за случай в аквапарка в града, при който тежко ранени са двама 18-годишни младежи от компания, летувала на квартира в Приморско – единият от младежите е от Стара Загора, а втория от с. Кирилово, обл. Стара Загора ", заяви Цветелина Рандева, представена от Фокус.

Своевременно към мястото на случая се отправили полицейски чиновници, които установили, че младежите са потърпевши при втурване по атракцията „ Цунами “. Единият се спускал с краката напред, а втория с главата, като се срещнали и сблъскали в улея. Откарани са с екип на „ Спешна помощ “ в УМБАЛ – Бургас, като 18-годишния юноша от с. Кирилово, макар оказаната му здравна помощ, умрял от пострадванията си, а другото момче след обзор в УМБАЛ – Бургас е подписал декларация за отвод от хоспитализация и напуснал болничното заведение.

Към момента продължава огледа на местопроизшествието. Иззети са видеозаписи от камерите в Аквапарка „ Аква Планет “. Разпитват се очевидци на случая. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Приморско.

 

gramofona.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР