18-годишният Васил Михайлов, обвинен за три престъпления в Перник, остава

...
18-годишният Васил Михайлов, обвинен за три престъпления в Перник, остава
Коментари Харесай

Синът на прокурора от Перник остава в ареста: Три жертви се оплакаха от него за побой и насилие

18-годишният Васил Михайлов, упрекнат за три закононарушения в Перник, остава в ареста за непрекъснато, реши Софийският областен съд.
Първоначално той бе притеглен към наказателна отговорност за това, че на 9 април към 4 ч. наоколо до детска площадка в Перник е нанесъл голям брой удари с юмруци и ритници в региона на главата на мъж и го порязал с нож в региона на лявото око, в резултат на което му предизвикал междинна телесна щета. След това обвиненият се заканил с ликвидиране на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Днес обвиненият бе притеглен към наказателна отговорност и за това, че на 11 юни към 14 часа наоколо до заведение в Перник е нанесъл голям брой удари с юмруци в региона на главата на мъж, в резултат на което му предизвикал телесна щета. Като действието е осъществено по хулигански подбуди.

Всички прокурори в Перник си направиха самоотвод, тъй като арестуваният и по-късно освободен за случая е наследник на прокурор. И други потърпевши демонстрираха пред медиите клипове с униженията и над други перничани.

Въпреки, че има повече от 23 обвинявания против Михайлов той няма нито една присъда. Хората си изясняват това, че татко му е прокурорът Бисер Михайлов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР