18-годишният първокурсник, намушкан до смърт в квартал Флатайрън в Манхатън,

...
18-годишният първокурсник, намушкан до смърт в квартал Флатайрън в Манхатън,
Коментари Харесай

Убит студент, погрешно наръган за член на банда, когато беше намушкан в Ню Йорк по време на пътуване до вкъщи за празниците: ченгета

18-годишният първокурсник, намушкан до гибел в квартал Флатайрън в Манхатън, беше сгрешен с член на тайфа, когато беше атакуван, до момента в който се прибираше за празниците, сподели полицията.

Роденият в Бронкс Дензъл Бимпей, студент в SUNY Morrisville, пътувал с рейс от Сиракуза до Ню Йорк в петък, когато той и приятелите му влезнали в спор с друга група студенти – един от които в последна сметка го наръгал с нож в гърдите, съгласно ченгетата.

„ Докато са в Сиракуза, двете групи са въвлечени в вербален спор, където групата на причинителите стартира да приказва някакъв гангстерски език, питайки групата на нашата жертва „ от какво ви стопира? “, сподели началникът на детективите на NYPD Джоузеф Кени вторник.

„ И те дават отговор, „ ние не сме в тайфа “. “

Останалата част от пътуването надолу по щата беше безпроблемна, само че абсурдът стана нечовечен, когато рейсът дойде покрай East 26th Street и Park Avenue South към 22:40 ч. и пасажерите отидоха да си вземат багажа, споделиха ченгета.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР