18-годишният младеж е бил заловен и още в предварителната беседа

...
18-годишният младеж е бил заловен и още в предварителната беседа
Коментари Харесай

Брутални разкрития около убийството на възрастната жена в Щръклево

18-годишният юноша е бил хванат и още в предварителната сказка е признал за закононарушението

Опит за обезчестяване, при който 82-годишната Благовеста Габровска е повърнала и се е задушила, е повода за гибелта на дамата. Тя е била нападната от 18-годишния си комшия в русенското с. Щръклево на 2 януари, научихме от.

Трупът ѝ бе открит на идващия ден, увит с одеяло, има и синини по ръцете. Намерил я нейният наследник. За закононарушението е упрекнат Светлин А.

Той живее в прилежащата на Габровска къща. Прибрал се със фамилията си от Дания преди към месец. От дете познавал дамата. Затова се счита, че тя сама го е пуснала в следобедните часове на 2 януари.

След като влезнал в къщата, Светлин я нападнал, хванал я за ръцете, свалил панталоните ѝ и я съборил на земята. При рухването обаче Благовеста се блъснала и повърнала част от обяда си. Парченца заседнали в трахеята и дамата се задушила, сочат предварителните данни от следствието.

Младежът е бил хванат и още в предварителната сказка е признал за закононарушението. По предварителни данни младежът не е правил закононарушения в Дания. Разпитите му вървели мъчно, тъй като имал много стеснен речников ресурс. Засега е упрекнат за ликвидиране и блудничество.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР