18-годишният Мартин, който водиборба с рядък вид тумор на гръбначния

...
18-годишният Мартин, който водиборба с рядък вид тумор на гръбначния
Коментари Харесай

Зов за помощ: 18-годишно момче има нужда от средства, за да живее

18-годишният Мартин, който водиборба с необичаен тип израстък на гръбначния дирек отновосе нуждае от помощ.Необходими са 30 000 евро, с цел да бъде продължено лекуването му.

Мартин е напълно покрай възобновяване, само че сумата за бъдещото му лекуване е непостижима за фамилията.

„ Основният израстък на гръбначният дирек е неактивен. Оттогава все още Марти се бори с метастазите. С Марти сме в болница, тъй като се възвръща от извършения курс химиотерапия. Другата седмица следва още един курс химиоптерапия. Планирани са още четири “, споделя майка му Десислава Михнева пред.

Необходими са 30 000 евро, с цел да продължат химиотерапията. А за всяко изключително хоспитализиране разходът не може да бъде очакван.

„ Искам да моля хората като майка на дете, което се бори с рядко онкологично заболяване. Той е добре, той е воин, просто ни би трябвало на вашата помощ и финансова поддръжка, всички положителни хора, с цел да се продължи лекуването и да не се прекъсне “, приканва майката на момчето.

Две години преди да се разболее Мартин тренира в школата на ПФК „ Лудогорец- Разград ". Болки в кръста обаче прекатурват живота му.

След незабавна интервенция в болница във Варна Марти стартира още веднъж да върви, само че насладата за фамилията е за малко. Следват курсове химиотерапия, положението на 17-годишното момче се утежнява и околните търсят помощ в прилежаща Турция.

Малко преди Марти да бъде настанен в болница и майка му се оперира от злокачествено образувание. Заради сложната обстановка в фамилията другари стартират дарителска акция.

Титуляр Мартин Михайлов Христов

IBAN: BG44 CECB 9790 10J1 4490 00

BIC: CECBBGSF

ЦКБ АД клон Разград

Десислава Иванова Михнева

IBAN: BG17 CECB 9790 10Е9 2799 00

BIC: CECBBGSF

ЦКБ АД клон Разград
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР