18-годишната Надежда Ковачева, която спечели поредния сезон на Гласът на

...
18-годишната Надежда Ковачева, която спечели поредния сезон на Гласът на
Коментари Харесай

18-годишната победителка в "Гласът" - Надежда Ковачева изригна: Не пея фалшиво, цял месец бях с ангина!

18-годишната Надежда Ковачева, която завоюва следващия сезон на " Гласът на България " и сумата от 50 000 лв., отвърна на обвиняванията и рецензиите. Знаем, че успеха й разбуни духовете у нас като против нея скочиха освен елементарните фенове, само че и изтъкнати създатели като Мариана Попова и Тони Димитрова.

Надежда обаче сподели, че има темперамент и няма да стои и да чете какви неща се пишат срещу нея. Явно изключително я е засегнала рецензията на Попова, която съобщи, че това не е конкурс за надарени деца и не може да се даде успеха на момиченце, което пее подправено.

" Не пея подправено! Просто цялостен месец бях с ангина, лекувах я и редом с това давах всичко от себе си. Аз съм пъклен сериозна към всичко, което върша и съм перфекционист. Въпреки това не имах вяра, че ще се класирам втора, а какво остава за победител?! Наистина бях шокирана, когато споделиха името ми ", показа Ковачева.

Надежда сподели и че счита да вложи сумата от предаването в образованието си и даже не си е помисляла да я прахоса за някакви глупави капризи или женски неща. Тя през смях изясни, че не мисли за корекции и се харесва такава, каквато е - даже устни няма да си прави.

А другояче феновете бяха твърдо зад съперниката й Димитрина, само че... шанс.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Надежда Ковачева гласът на българия Мариана Попова Тони Димитрова Димитрина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР