18-годишната лейди Луиз Уиндзор, дъщеря на принц Едуард, си намери

...
18-годишната лейди Луиз Уиндзор, дъщеря на принц Едуард, си намери
Коментари Харесай

Внучката на кралица Елизабет II работи като помощник касиерка

18-годишната лейди Луиз Уиндзор, щерка на принц Едуард, си откри работа за лятото: асистент касиерка в култивиран център, заяви The Sun.

Заплатата на лейди Луиз е 6,83 паунда на час ($8,14 долара). Задълженията на момичето са да оказва помощ на касата, да поддържа връзка с клиентите, да реже и засажда растения.

„ Никога не съм мислил, че в миналото ще видя внучката на кралицата да работи в култивиран център ”. „ Тя е доста смирено и благо момиче, учтиво и деликатно към клиентите. Тя наподобява обича тази работа ”. „ Персоналът я обича. Не всеки ден купувате бегонии от член на кралското семейство ”, цитира The Sun думите на хора, станали купувачи на лейди Луиз.

Момичето постъпи в университета Сейнт Андрюс, където ще учи британски език: тази седмица стана известно, че тя сполучливо е издържала изпитите.

 Внучката на кралица Елизабет II работи като асистент касиерка

Лейди Луиз се счита за обичаната внучка на кралица Елизабет II. Момичето споделя пристрастеността на баба си към конната езда и взе участие в парада Trooping the Color в чест на платинения празник на кралицата. Тя управляваше каретата на починалия херцог на Единбург, който ѝ е дядо и персонално я е научил на това.

 Внучката на кралица Елизабет II работи като асистент касиерка

Това не е първият път, когато деца от кралското семейство попадат в светлините на прожекторите поради дейностите си. Например, най-големият наследник на Кейт Мидълтън, принц Джордж, преди този момент провежда продажба на торта , с цел да събере пари за екологичната организация Tusk. Фондацията е отдадена на хуманното отношение към животните и е покровителствана от бащата на принц Джордж, принц Уилям.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР