18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе ранена с макетно

...
18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе ранена с макетно
Коментари Харесай

Дебора от Стара Загора с първи думи след насилието: Благодаря, че се борите заедно с мен

18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе ранена с макетно ножче разгласява благодарствено видео в обществената мрежа Facebook.

" Благодаря ви, че в този доста заплашителен миг за мен вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите дружно с мен ", показа тя.
Припомняме, че нейният случай провокира вълна от публично неодобрение и митинги в цялата страна, откакто стана ясно, че мъж е показал нечовечен садизъм към нея - нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът й е строшен. Цялата й коса е подстригана с машинка. Младата жена е избавена, само че са й направени 400 шева. Предполагаемият причинител е нейният 26-годишен другар, който в началото е бил арестуван за 72 часа, а по-късно е пуснат на независимост. Към сегашния миг той е притеглен като обвинен по две следствия за закана с ликвидиране и за нанасяне на междинна телесна щета

" Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата поддръжка ще остане вечно в сърцето ми! Благодаря ви! ", добави Дебора.

След бруталния случай депутатите се заеха с ремонти в Наказателния кодекс за завишаване на наказванията за лека и междинна телесна щета.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР