18-годишната Дебора, нарязана с макетен нож, се срещна днес с

...
18-годишната Дебора, нарязана с макетен нож, се срещна днес с
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора и нападателят й Георги се засякоха в съда

18-годишната Дебора, нарязана с макетен нож, се срещна през днешния ден с Георги Георгиев в Пловдивския областен съд. " Очаквам единствено правдивост ", сподели само преди процеса момичето, заяви 24 часа.

Георги дойде в залата под ескорт, и погледна незадълбочено към нея, само че тя не му отвърна със същото.

Още първоначално арбитър Десислава Порязова постанови, че процесът ще се гледа при закрити порти, с цел да не разгласяват детайлности от интимния живот на двамата.



Това предизвика остро неодобрение измежду публицисти и хора, пристигнали да поддържат Дебора. В правосъдната зала стана ясно, че 18-годишното момиче ще изиска да бъде конституирана като частен обвинител и цивилен просител в процеса.
Обвиненият в нанасянето на контузии с макетен нож на 18-годишната Дебора застава пред Пловдивския областен съд откакто делото беше изпратено в града под тепетата, откакто всички съдии от Стара Загора си направиха отказ.

Обвинителният акт против Николаев беше импортиран в Районния съд в Стара Загора на 15 декември предходната година. Последователно отказ си направиха всички 17 наказателни и цивилен съдии.



Георги Николаев Георгиев е повдигнати три обвинявания. Първото обвиняване против 26-годишния мъж е, че с особена свирепост посредством нанасяне на удар с пестник в региона на главата и посредством нанасяне на 18 на брой прорезни рани с макетен нож по тялото е предизвикал на 18-годишната Дебора двустепенна междинна телесна щета, което е довело до разстройство на здравето, краткотрайна заплаха за живота и обезобразяване на части от тялото. Деянието е осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшото лице. За това закононарушение закона планува наказване от 2 до 10 години.

Второто е, че на същата дата  остригал с електрическа машинка част от косата ѝ, като я блъснал с пестник в лицето. Наказанието за това е до 6 година затвор.

Същото наказване се планува и за третото изказване на прокуратурата - че в интервала от април до 25 юни 2023 година 6 пъти се е заканил с ликвидиране на Дебора.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР