18-годишната дърещя на Хайди Клум - Лени, чиито баща е

...
18-годишната дърещя на Хайди Клум - Лени, чиито баща е
Коментари Харесай

Хайди и Лени Клум само по бельо

18-годишната дърещя на Хайди Клум - Лени, чиито татко е Флавио Биаторе, е гордостта на мама. Но освен тъй като е избрала да върви по нейните стъпки, а и тъй като постоянно знае какво желае и какво - не. Качество, което Хайди по този начин и не е съумяла да усвои, е признавала не веднъж и самата тя.
 Хайди Клум, Лени Клум, лицей и за какво моделът звъни през два часа на щерка си
Защо Хайди Клум звъни на щерка си през два часа

Голяма досадница ще се окаже моделът

2021 година беше много мощна за 18-годишната хубавица. Тя откри Седмицата на модата в Берлин, появи на корицата на Glamour Германия тъкмо 20 години след майка си и взе участие на грандиозното ревю на Dolce & Gabbana на площада Сан Марко във Венеция.

Освен това се снима дружно с майка си за Vogue Съединени американски щати, Harper`s Bazaar Германия и гордо застана на корицата на списание Elle. Като това са единствено дребна част от работните задължения на младия модел.

Истината е, че Хайди и Лени Клум са не просто майка и щерка, а и две генерации модели, за които всички приказват. Красавиците няма по какъв начин да останат незабелязани, а когато са в комплект, всички погледи са в тях.

Особено, когато са единствено по долни дрехи. Точно с това са облечени (ако можем да се изразим така) за рекламната акция на италианския бранд Intimissimi. Двете театралничат в няколко разнообразни модела долни дрехи една до друга и да си признаем, наподобяват просто необикновено.

" Заедно с Intimissimi честваме дамите, любовта, поддръжката сред майка и щерка и какъв брой уверени, красиви и щастливи може да ви накарат да се почувствате ", написа под някои от фрагментите в своя профил Хайди Клум.
 Лени Клум, фотосите ѝ по бански и какъв брой добре наподобява дъщерята на Хайди Клум
Как наподобява дъщерята на Хайди Клум по бански

И какво не утвърждават почитателите ѝ

" Ще заобичате бельото им, тъкмо както ние с майка ми ", отбелязва пък Лени в своята обществена мрежа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР