18-годишна шофьорка блъсна две момичета на по 15 години в

...
18-годишна шофьорка блъсна две момичета на по 15 години в
Коментари Харесай

18-годишна с месец стаж зад волана блъсна две момичета

18-годишна шофьорка блъсна две девойки на по 15 години в Сопот. Младата жена има едни месец стаж зад кормилото, оповестиха от полицията в Пловдив.

Едно от децата е с заплаха за живота и е откарано в пловдивска болница. Има фрактура на таза и на други. Другото е единствено с охлузвания, само че също е в лечебното заведение за обзор.

Шофьорката е карала сестра си на учебно заведение, спряла е на паркинг пред спортната зала в града, само че при маневра губи надзор над автомобила и блъска двете 15-годишни деца.

 3-годишно дете е с заплаха за живота след случай в Бургаско България 1 мин. 3-годишно дете е с заплаха за живота след случай в Бургаско  Кола по таван след удар в пътен знак и дърво: 20-годишна румънка е в болница (СНИМКИ) България 2 мин. Кола по таван след удар в пътен знак и дърво: 20-годишна румънка е в болница (СНИМКИ)  Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ) България 2 мин. Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ)  3-годишно дете е с заплаха за живота след случай в Бургаско България 1 мин. 3-годишно дете е с заплаха за живота след случай в Бургаско  Кола по таван след удар в пътен знак и дърво: 20-годишна румънка е в болница (СНИМКИ) България 2 мин. Кола по таван след удар в пътен знак и дърво: 20-годишна румънка е в болница (СНИМКИ)  Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ) България 2 мин. Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ)

При удара девойки са се качили на предния похлупак на колата, само че след това едното от тях пада под гумите.

Пробите за алкохол и опиати на шофьорката са негативни, тя е арестувана.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР