18-годишен ученик от една от езиковите гимназии в Пловдив е

...
18-годишен ученик от една от езиковите гимназии в Пловдив е
Коментари Харесай

18-годишен е в болница след бой със съученик в Пловдив

18-годишен възпитаник от една от езиковите гимназии в Пловдив е откаран в болница за оказване на незабавна помощ след сборичкване със собствен съученик, оповестиха от полицията. 

Сигналът е постъпил в Трето районно ръководство към 19,30 ч. Според събраните данни спречкването сред двамата младежи зародило в класната стая. Нямало сериозен мотив за абсурда. При размяната на удари единият  получил пострадване в региона на лицето. Ударили си по един пестник и са се сдърпали. Нямало е авансово уговаряне, прецизираха служители на реда.

По случая се води инспекция за породена лека телесна щета по хулигански подбуди. Предстои след приключването ѝ материалите да бъдат импортирани в Районната прокуратура.

" Нямаме подобен случай в нашето учебно заведение. Категорично. Подписвам се с две ръце ", съобщи директорката на ЕГ " Иван Вазов " Вихра Ерамян. И уточни, че в регион " Северен " езиковите гимназии са три.

Директорът на ЕГ " Пловдив " Николай Радев не подвига телефона си. " 24 часа " научи, че случаят е станал точно в Английската гимназия, която той управлява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР