18-годишен шофьор е блъснал две възрастни жени на тротоар в

...
18-годишен шофьор е блъснал две възрастни жени на тротоар в
Коментари Харесай

Млад шофьор помете две възрастни жени на тротоар в Карнобат

18-годишен водач е блъснал две възрастни дами на тротоар в Карнобат , като едната от тях е починала, а другата е откарана в болница в кома , оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.
 
Минути след 08.00 часа в Районно ръководство на полицията в Карнобат е получено известие за тежък пътен случай, зародил на улица „ Петър Берон “ № 33 А в града.
 

Двете дами са били на тротоара, когато върху тях връхлетял автомобил " Мерцедес " с бургаска регистрация. По данни на полицията зад кормилото му бил 1 8-годишен юноша с едномесечен стаж зад кормилото. При случая е починала жена на 70 години. Другата пенсионерка на 84 години е откарана в УМБАЛ-Бургас, като дамата е с тежки контузии.

Предполагаемата причина за злополука е, че поради високата скорост младият водач е изгубил ръководство над автомобила и го качил на тротоара, блъскайки дамите. Той е арестуван на място от чиновниците на полицията в Карнобат. Младежът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел негативен резултат. Предстои тестването му за приложимост на опиати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР