18-годишен пиян и без книжка помете три паркирани коли в

...
18-годишен пиян и без книжка помете три паркирани коли в
Коментари Харесай

Подробности за инцидента с пияния и без книжка, който помете коли в Лясковец

18-годишен пийнал и без брошура опустоши три паркирани коли в многолюден квартал в Лясковец, предава

Инцидентът е станал към 2 часа след среднощ в нощта на 26 против 27 декември. Младежът е избягал, сваляйки номерата на автомобила, който е взел от майка си.

Даниел Спасов идва първи на мястото на случилото се. „ Беше младо момче, което споделяше, че би трябвало да се махне от мястото. „ Пил съм, пил съм ”, обясняваше той. Издърпа регистрационните табели, хвърли ги на задната седалка и избяга. Полицията дойде незабавно и стартира да го търси ”, изясни мъжът.

Според Спасов в съответния случай има възприятие на безотговорност. „ Случила се е белята, блъснал е две коли, добре. Но да си свалиш табелите, да изхвърлиш ключовете на колата, не мога да го възприема. В младите виждам това възприятие на безотговорност доста постоянно ”, е мнението му.

Някои от притежателите на засегнатите коли отхвърлиха да приказват пред NOVA с обяснението, че колите им не са толкоз наранени или пък, тъй като не желаят да се демонстрират и да се подвига доста звук.

„ На мястото дойдоха дежурни прокурори. И се мина в едно спорене: „ Тези коли не костват 10 000 лв., ще се оправят елементарно, няма да ги пишем тотални вреди ”. Още тогава обяснихме, че има очевидци на това по какъв начин водачът е споделил, че е пийнал и е вземал. И внезапно да кажат, че тези коли не костват 10 000 лева Е, по какъв начин го решиха? ”, попита Спасов.

На 18-годишния водач не може да му бъде взета проба за алкохол, няма очевидци и постфактум е забелязан да кара колата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР