18-годишен младеж от село Стража е пострадал при челен удар

...
18-годишен младеж от село Стража е пострадал при челен удар
Коментари Харесай

Челен удар между кола и ТИР: Млад мъж е ранен

18-годишен юноша от село Стража е потърпевш при преден удар в товарен автомобил в Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

На 31.10.2019г. към 04:50ч. в гр.Смолян на ул. "Родопи " против №114 е зародило пътно транспортно произшествие с ранен участник в придвижването. Лек автомобил "Хонда CRV ", благосъстоятелност на 41-годишен мъж от с. Стража, общ. Смолян и ръководен от М. М. на 18 години от с. Стража, излизайки от дясна крива навлиза в лентата за насрещно придвижване и се удря челно в правомерно движещия се товарен автомобил "Дачия Логан " със софийска регистрация, ръководен от 57-годишния З. Б. от гр. Смолян.

При злополуката е потърпевш лидерът на товарния автомобил, който е получил фрактура на две ребра, травма на бял дроб и фрактура на дъга на пети шиен прешлен. Пострадалият лидер е настанен за лекуване в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ АД гр.Смолян, без заплаха за живота. Той не е употребил предпазен колан.

Причините за произшествието са в развой на изясняване. Местопроизшествието е непокътнато и посетено от дежурна оперативна група при РУ-Смолян и ОДМВР-Смолян. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР