18-годишен младеж обрал и блудствал с възрастна жена в Бургаско.

...
18-годишен младеж обрал и блудствал с възрастна жена в Бургаско.
Коментари Харесай

Под стража остава младежът, обрал и блудствал с 92-годишна жена

 18-годишен юноша обрал и блудствал с стара жена в Бургаско. Тя е на 92-години, живее сама и от 5 години е съвсем изцяло неподвижна. Извършителят към този момент е с непрекъсната мярка задържане под стража. Престъплението стана причина село Звездец да бъде посетено от ръководителите на прокуратурата и полицията в Бургас. Инициативата е на основния прокурор Иван Гешев.

В сряда против четвъртък предходната седмица 18-годишен юноша от ромски генезис разрушил вратата и влезнал при старата жена.

Младежът е внук на дамата, която до скоро се е грижила за потърпевшата. Той е арестуван от полицията за по-малко от 24 часа. Направил е цялостни признания. В него са били открити отнетите средства.

В сряда след среднощ престъпно порявен юноша нахлува с щурм в дома на потърпевшата Милка Джимертова, заплашва я с нож и ножица и лишава спестяванията й в размер на 76, 45 ст., след което блудства с нея.

" Беше с маска и ми сподели: " Давай парите, давай парите, имаш пари, давай парите, ще те заколя, ще те зяколя или ще те запаля ". Казах му, че нямам пари, от кое място да ги взема? Аз взимам дребна пенсия и давам на жена, която ме гледа ", описа потърпевшата.

" За да влезе в дома на старата жена прави взломяване на входната врата като употребява нож и ножица, с цел да сплаши дамата ", съобщи ст. комисар Радослав Сотиров – шеф на ОД МВР-Бургас.

" Има две тежки закононарушения. Едното е обир на 76,45 лева, колкото пари е имала дамата и стационарен телефон. А другото е осъществяване на блудствени дейности с нея ", уточни Любомир Петров – началник на Апелативна прокуратура–Бургас, написа пще " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР