18-годишен младеж без книжка катастрофира три последователни пъти с три

...
18-годишен младеж без книжка катастрофира три последователни пъти с три
Коментари Харесай

18-годишен пиян и без книжка открадна 3 коли, катастрофира и с трите

18-годишен юноша без брошура катастрофира три поредни пъти с три разнообразни крадени коли в границите на няколко часа. Инцидентите се случват в региона на село Атия край Созопол.

Младото момче е било на ваучър със свои другари, след който решил да се прибира за село Росен, където живее. След три несполучливи опита е арестуван от полицията.

Униформените му създали тест за алкохол, като тестът отчела 1,29 промила.

" Като не му се е получило с първия от колите, той го е зарязал на към 100-150 метра от мястото, от което е съумял да го отнеме, след което се насочил към втори лек автомобил. С него е съумял доста по-голямо разстояние да вземе. Това е към километър и половина, само че още веднъж е позволил самокатастрофиране. Върнал се е и е лишил трети лек автомобил. Спрямо младежа, който е арестуван за 24 часа, е формирано бързо полицейско произвеждане. Той ще дава отговор за това, че е отнемал колите, позволил е нанасянето на материални вреди, карал е в нетрезво положение и при липса на удостоверение за правоуправление ", съобщи Цветелина Рандева, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Репортер: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР