18-годишен мъж, оцелял след жестока атака на калифорнийски планински лъв,

...
18-годишен мъж, оцелял след жестока атака на калифорнийски планински лъв,
Коментари Харесай

18-годишен, който е гледал как планински лъв убива брат си, „ще сънува кошмари до края на живота си“

18-годишен мъж, оживял след жестока офанзива на калифорнийски планински лъв, „ ще има кошмари до края на живота си “ живот ", откакто стана очевидец на убийството на брат му от животното, съгласно локален гражданин.

Смъртта на 21-годишното момче в събота в далечен регион североизточно от Сакраменто беше първата съдбовна среща с дива котка в щата от две десетилетия. По-младият мъж се обадил в офиса на шерифа на окръг Ел Дорадо, съобщавайки, че той и брат му са били нападнати, до момента в който ловували рога покрай Джорджтаун, се споделя в изказване на службата в събота.

По-малкият брат „ претърпя травматични пострадвания " в лицето му и вследствие на това е " претърпял голям брой интервенции ", само че се чака да се възвърне изцяло, най-малко физически. След мъчителното тестване локалните поданици показаха съчувствието си към братята и фамилията им, като един от тях предвижда, че по-малкият брат евентуално ще „ има кошмари до края на живота си “, откакто стане очевидец на травматичното събитие.

ЧЕТЕТЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР