18-годишен е задържан и му е повдигнато обвинение за убийството

...
18-годишен е задържан и му е повдигнато обвинение за убийството
Коментари Харесай

Тийнейджър от Щръклево обвинен в блудство и убийство на 82-годишна

18-годишен е арестуван и му е повдигнато обвиняване за убийството на 82-годишната жена от русенското село Щръклево, оповестиха от Окръжна прокуратура в Русе. Тялото на Благовеста Габровска бе намерено на 3 януари сутринта в дома й със следи от принуждение.

Разследването на полицията и прокуратурата в Русе е открило, че дамата е станала жертва на блудничество и е била съзнателно умъртвена от 18-годишния С.  А. от село Щръклево, който е неин комшия.

Жената е била открита мъртва от единия от синовете й в понеделник сутринта. Незабавно е извикана полиция и екип на Спешна помощ, след което за случая е известен и правосъден доктор.

По ръцете й е имало синини, а на масата са били открити пари.
Тялото й пък било проснато по очи и закрито с одеало.
Нямало данни и за влизане с щурм, което навело проверяващите на мисълта, че тя е отворила сама на нападателя си, който познавала. Така стигнали и до съседа на старата жена.

По делото са осъществени огледи, претършуване, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци и са назначени експертизи.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Русе обвиненият е арестуван за период от 72 часа и следва внасяне на искане до съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Само преди дни, три деца бяха упрекнати, че са. До закононарушението се стигнало след спор за шише ракия. Мъжът им продал алкохола, който не се харесал на децата. Те си поискали парите назад, след което го пребили и умъртвили, съгласно прокуратурата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР