18-годишен блъсна и уби двама младежи на столичния бул. Сливница“.

...
18-годишен блъсна и уби двама младежи на столичния бул. Сливница“.
Коментари Харесай

Адвoкатът на задържания за катастрофата на „Сливница“: Той не помни какво се е случило

18-годишен блъсна и умъртви двама младежи на столичния бул. „ Сливница “. Адвокатът на арестувания Димитър Марковски изясни пред bTV, че момчето е под огромен потрес и стрес.



Той няма спомен от това какво се е случило при удара. Гледал е светофарната уредба, а и сподели, че в насрещното придвижване е имало коли с включени дълги светлини, изясни Марковски.

Той добави, че младежът няма никакви прегрешения за своите малко над 2 месеца зад кормилото, а колата, с която се е движил, е на 25 години.

Не ми е споделил с какъв брой е карал, само че сходна кола и на автомагистрала мъчно ще вдигне 100 км в час. Подзащитния ми след удара е бил в несъответстващо положения поради злополуката. Има здравна информация за положението му. Дрегерът е посочил негативни проби за алкохол и опиати, сподели още юрист Марковски.

18-годишният юноша се е прибирал у дома. Катастрофата се случвам малко след среднощ в неделя против понеделник. Живота си изгубиха двойка – момиче на 24 година и момче на 23 година Те са пометени на пешеходна пътека.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР