18-годишен бандит е шофирал изгорялата след катастрофа кола край Враца.

...
18-годишен бандит е шофирал изгорялата след катастрофа кола край Враца.
Коментари Харесай

Ето кой е карал изгорялата след зрелищна каскада кола край Враца

18-годишен престъпник е карал изгорялата след злополука кола край Враца. С него е бил и приятелят му, като и двамата са престъпно проявени и осъждани, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Както BulNews заяви, през вчерашния ден лекият автомобил „ Форд Фиеста “ бе открит мистериозно изоставен и тотално опожарен на пътя за Криводол, а лидерът и пасажерите са избягали без да подадат сигнал за случилото се.
Около 6.40 часа сутринта в полицията пък е получено известие от 24-годишна врачанка, която декларирала, че за времето от 22 часа в понеделник до 6.30 часа във вторник някой е откраднал употребения от нея “Форд “.
Ченгетата почнали следствие по случая. В хода на формираното досъдебно произвеждане било открито, че не се касае за незаконно лишаване, а подалата сигнала гражданка имала за цел да прикрие напусналия мястото на злополуката 18-годишния недееспособен лидер и неговия сателит. Шофьорът на автомобила и 24-годишната жена са разпитани и арестувани в полицейския арест във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР