18 000 флакона с диазотен оксид или така наречения райски

...
18 000 флакона с диазотен оксид или така наречения райски
Коментари Харесай

Полицията конфискува 18 000 флакона с райски газ, продавани по Южното Черноморие

18 000 флакона с диазотен оксид или по този начин наречения божествен газ, продавани на разнообразни места по Южното Черноморие са конфискувани при профилирана полицейска интервенция.

Установени са общо 15 лица, продаващи балони с божествен газ, на които са формирани предупредителни протоколи за съблюдаване на условията - божествен газ да не се продава за прилагане в затворени пространства и на малолетни лица.



Предстои изпращане на материалите по случаите в бургаската прокуратура, както и известяван на БАБХ и РЗИ за взимане на отношение в сферата им на подготвеност.

Органите на реда напомнят, че в всеобщата приложимост на така наречен “Смеещ се газ ” постоянно се пропущат дълготрайните последствия, нанасяни върху човешкото тяло и душeвността, а точно: зашеметяване, звукови и образни халюцинации, в понижена сензитивност към болежка, дезориентация и комплициране, мускулни конвулсии, изтръпване и разпределяне на мускулите, влошена съгласуваност и липса на баланс, параноя.



Проверките измежду продавачите на божествен газ ще продължат през целия летен сезон във всички курортни зони, като ще се разчита на детайла на изненадата и авансово добита информация.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР