178 точки отбелязани в 7 мача на турнир от най-високо

...
178 точки отбелязани в 7 мача на турнир от най-високо
Коментари Харесай

Александра Георгиева: Посвещавам наградата на сестра си, мечтая за злато от Евроволей


178 точки маркирани в 7 мача на шампионат от най-високо равнище. Звучи необикновено, само че е реалност! Успя да го направи една от състезателките в българския народен тим по време на Европейското състезание по волейбол за дами под 17 години в София – Александра Георгиева.

Сани, както я назовават всички в отбора, изигра съществена роля за достигането на най-малките ни „ лъвици “ до 4-о място на шампионата на Стария континент и справедливо попадна в Идеалния тим на шампионата за втора поредна година.

„ Тази премия значи доста за мен и още веднъж я обричам на сестра си. Както виждате аз постоянно се обръщам към нея, когато взимам. Това беше една цел, за която упражнявах цялата година – да взема премия на Европейското състезание “, споделя разчувстваната Сани за уеб страницата на БФВолейбол.

„ Много се веселя, че за повторно изпълних тази своя фантазия, да се кача на стълбичката при 7-те най-хубави състезатели. Надявам се и идната година отново да стане по този начин. По принцип съм непретенциозно момиче и мисля, че тази премия ми дава малко повече самочувствие и убеденост, че се движа по верен път. Изключително съм щастлива, просто това е едно самопризнание за труда ми през годината “, добавя тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР