175 са новоустановените случаи на COVID-19 на територията на област

...
175 са новоустановените случаи на COVID-19 на територията на област
Коментари Харесай

Нови 175 случая на коронавирус в Русенско, починаха 11 души

175 са новоустановените случаи на COVID-19 на територията на област Русе за миналото денонощие, оповестиха от Областна администрация.
Най-много нови случаи са регистрирани още веднъж в община Русе - 156, следвани от Бяла и Иваново, където новозаболелите са надлежно 5 и 4. В община Две могили има три нови случая, в Борово, Ветово и Сливо поле по 2. В община Ценово е регистриран един случай.
Същевременно през вчерашния ден са излекувани 74 души, което значи, че оздравелите в Русенско от началото на пандемията станаха 838. За страдание през вчерашния ден още единайсет индивида с позитивен PCR тест за ковид, са умряли. Сред тях е и 56-годишен преподавател от Две могили, който е бил без съпътстващи болести.
Ръководството и екипът на Областната администрация изричат съболезнования на роднините и околните на покойниците. Смъртните случаи на хора с позитивен PCR тест за COVID-19 от началото на пандемията до в този момент станаха 72, от които 36 дами и 36 мъже. Всички те са на възраст сред 42 и 91 години.
От март до през днешния ден диагностицираните с коронавирусна зараза в региона са към този момент 2355, като дейните случаи са 1445.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР