173 са новите случаи на коронавирус у нас. Сред тях

...
173 са новите случаи на коронавирус у нас. Сред тях
Коментари Харесай

Ковид в Благоевград отстъпва, но грипът атакува! Броят на заразените расте

173 са новите случаи на ковид у нас. Сред тях 3 са новите случаи в област Благоевград. Ковид отстъпва,но пък нападна грип вид А и броят на инфектираните пораства. Вирусните инфекции поразяват от ден на ден хора,част от които доближават и до болнично лекуване.

Пред кабинетите на персоналните лекари в цялата област всекидневно има опашки, съгласно някои от тях е наложително оповестяването на грипна почивка, защото болестта се предава доста бързо и все по-голяма част от болните са възпитаници.

Вътрешно поделение на МБАЛ Благоевград да вземем за пример е със напълнен потенциал към този момент, настанените с затруднения с остри вирусни инфекции са към 20-тина., доста са пациенте в Инфекциозно и детско поделение.

Пълни са и отделенията в по-големите лечебни заведения в региона. Случаите на потвърден грип вид А също се усилват. Лекари поучават при неразположение, съпроводено от висока температура и кашлица да не се подхваща самолечение,тъй като затрудненията от грип,могат да се окажат доста съществени.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР