173 милиона лева за нов център на СофияСофия получи от

...
173 милиона лева за нов център на СофияСофия получи от
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

173 милиона лв.
за нов център на София

 02-1 София получи от държавното управление 151 млн. лв. за поправки в центъра на столицата. С спомагателни средства общата сума набъбва малко над 173 млн. лева Четири контракта за облагородяване столицата бяха подписани през днешния ден от районният зам.-министър Деница Николова и кмета на София Йорданка Фандъкова на гала в Министерския съвет в наличието на премиера Бойко Борисов.

Жаблянов падна жертва на Народния съд

 04-1

Очаквано, със 110 гласа “за ” и 71 “против ” депутатите гласоподаваха през вчерашния ден предслочното освобождение от поста заместител -председател на националното заседание на Валери Жаблянов (БСП). Искането бе импортирано от ГЕРБ и “Обединени патриоти ” предходната седмица, а мотив стана декларация на социалистите против Луковмарш, в която Народния съд от 1944 година бе наименуван “необходимо и неизбежно правораздаване ”.

Бизнесът анулира митинга за цената на тока

 05-1

Работодателските организации се отхвърлиха да стачкуват против високите цени на тока. В писмо до медиите от Асоциация на организациите на българските работодатели оповестиха, че анулират плануваното за 28 февруари шествие, само че резервират готовността си за митинги, „ в случай че стартиралият разговор бъде прекратен и не се реализиран набелязаните промени “.

Дела против застрахователи,
които не заплащат при кражба


 Masked Man Breaking Into Car With Crowbar

Комисията за отбрана на потребителите откри редица неравнопавни клаузи в общите условия на договорите за полиците „ Каско “ на застрахователите. При кражба на автомобил редица компании отказваха да платят обезщетение, в случай че не се показват дребния и огромния ваучър.

Промените в Закона за горите отсрочени от правната комисия

 витоша, разруха2

Парламентарната комисия по правни въпроси отхвърли да прегледа измененията в Закона за горите, препоръчани от ГЕРБ и „ Обединените патриоти ”. Депутатите извадиха точката от дневния си ред с аргумента, че корекциите в нормативния акт първо би трябвало да бъдат прегледани от сътрудниците им в Комисия по земеделие и храни, която в тази ситуация е водеща.

Кмет с частна милиция – каква фантазия

 11-kuti

С партийната воля и вярната охранителна компания, градоначалникът елементарно ще се трансформира във феодал – разбор на Емил Спахийски

Светът се сби в Сирия – какво следва?

 сирия, идил

Дори аналогиите сред Деир ез-Зор и Сараево от 1914 година да звучат пресилено, едно е несъмнено – напрежението сред огромните играчи е огромно – коментар на Кузман Илиев

В Швеция назоваваме камерите на КАТ „ животоспасители “

 13-1

Интервю с Йоран Свенсон, член на Управителния съвет на Института за пътна сигурност

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР