17 юли. Рано сутринта. Телефонът му не спира да звъни

...
17 юли. Рано сутринта. Телефонът му не спира да звъни
Коментари Харесай

Тити Папазов на 50! Ексклузивни СНИМКИ от партито, което разтърси Гърция

17 юли. Рано сутринта. Телефонът му не стопира да звъни от няколко часа. Получава поздравления за 50-годишния си празник. Константин Папазов е под пара. Както постоянно. На летището в Атина посреща следващите посетители, които е поканил. Организира всичко с типичното си успокоение. Дори повече от нужното и даже, когато стане притеснително, той отново е спокоен...

Организацията за рождения му ден кипи през целия ден. Тити Папазов е заобиколен от най-близките си хора. Семейството - брачната половинка Маргарита и двамата му сина. Както и множеството най-хубави другари. Часът на празненството към момента е надалеч, само че в хотела ден преди този момент се е настанила тежката армада. Желко Обрадович към този момент си почива в стаята, а по-късно слиза, с цел да се заеме с едно от обичаните си занимания в свободното време. Играта на карти, като през това време се чуват типичните сръбски звучни приказки.

" Отивам да си оправя косата ", глади се Тити Папазов по главата и в близост избухва смях. През целия ден президентът, а към този момент още веднъж треньор на Левски, не стопира да радва с позитивното си въодушевление. След малко ексцентричният юбиляр идва кокетен в грациозен костюм. До него е красивата му половинка и двамата му сина.

Другата част от тежката артилерия идва. Появяват се Шарунас Ясикевичус. Четирикратен победител в Евролигата, жива легенда на литовския баскетбол. Придружен е от ослепителната си половинка. Зад тях върви извънземният любим на зелената част от Атина - Димитрис Диамантидис. За него почитателите на Панатинайкос са подготвени да влязат в Ада. Трикратен победител в Евролигата, европейски първенец с Гърция през 2005 година. Деветте трофеи на Желко Обрадович в Евролигата, плюс четирите на Шарас и трите на Диамантидис оформиха общ брой от 16. Засега...

Домакините в комплекса в морския курорт Неа Макри се бяха погрижили и изпипали всичко до най-малките детайлности. Стилна декорация, запалени свещи и уютна конюнктура, такава каквато единствено гърците могат да предложат, посрещат гостите. Тити продължава да " хвърчи " и да обръща внимание на всеки един. Защото за него всеки един от поканените посетители беше най-съществен.

Малко след 23:00 часа дойдоха още три купи от Евролигата. Зададе се именитият израелец Пини Гершон. Така трофеите на масата станаха 19! Един до различен седнаха двамата най-големи треньори - Желко Обрадович и Пини Гершон и двама от най-хубавите играчи (а съгласно статистиката Диамантидис е №1 по коефициент в Евролигата) - Шарунас Ясикевичус и Димитрис Диамантидис.

Естествено, не липсват и българските звезди на събитието. Европейският и международен първенец по бокс Киркор Киркоров и многократната шампионка по баскетбол с Левски Деси Ангелова също почетоха огромния си другар. 

Изискани блюда и маркови питието чакаха гостите. Но пристигна време за речта на рожденика. Типично в жанр Константин Папазов тя стартира минути след среднощ, когато към този момент настъпи 18 юли. Юбилярят благодари на родителите си и сподели, че това, което е сега, дължи на тях. След това благодари на брачната половинка си Маргарита, на която сподели, че по никакъв начин не й е елементарно. Благодари на всички присъстващи другари. Цялото семейство се подреди до тортата, когато Тити Папазов извика начело и Желко Обрадович. Стана още по-емоционално, а именитият сърбин му пожела здраве и още триумфи.

Празникът продължи до дребните часове на днешния ден с преобладаващо българо-сръбско-гръцко забавление. Естествено, с присъединяване и на посетители от други националности, които Тити Папазов събра за юбилея си. А няколко часа по-късно означи: " Вече съм запазил мястото за 60-годишния ми рожден ден. "
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ - НЕА МАКРИ/СОФИЯ













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР